Nieuwe website voor Bright

De tech lifestyle-glossy Bright heeft een nieuwe webdesign. iPhoneclub, One More Thing en een aantal andere sites zijn launching partner van de nieuwe website, zodat je ons nieuws voortaan ook bij Bright kunt zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BrightDe tech lifestyle-site Bright heeft vanaf de lancering altijd veel aandacht voor onze favoriete mobiele telefoon gehad: ze organiseerden reviews, uitpak- en uitlegparty’s over de iPhone. Nu de nieuwe website van Bright live is gegaan is er reden om hier op iPhoneclub aandacht aan te besteden: we zijn namelijk één van de launching partners van de nieuwe website.

Dat houdt in, dat je vanaf nu ons rss-nieuws in de footer van de homepage zult zien, samen met andere nieuws- en techsites zoals One More Thing, Sync en The Next Web. Maar er is toch keiharde concurrentie tussen deze sites? Daar denkt Bright (en wij) gelukkig anders over: omdat we gedeeltelijk – maar toch ook niet helemaal – dezelfde doelgroep aanspreken kunnen we elkaar alleen maar versterken. Ga dus gerust even langs bij One More Thing om te zien hoe de eerdere beta van de Bright-website eruit zag en vergelijk dat met het nieuwe design van Bright dat gisteren live ging.

Around the WorldWe zijn kortgeleden nog een ander samenwerkingsverband begonnen: ‘Around the World’, waarbij de grootste iPhone-websites in verschillende Europese landen een vlaggenblokje hebben opgenomen (zie hiernaast). Initiatiefnemer Nicolas van iPhone-ticker in Duitsland hoefde niet lang te zoeken, want de meeste sites kennen jullie wel: iSpazio in Italië, iPhon.fr in Frankrijk en iPhone.ru in Rusland bijvoorbeeld. In andere landen zijn de websites minder bekend: zo zijn we nog op zoek naar de grootste iPhone-site in Spanje. Ook hier is het idee dat we elkaar met zo’n netwerk kunnen versterken.

Maar genoeg over onze plannen, het gaat hier over de nieuwe website van Bright. Dus: allemaal kijken.

Bright, gefeliciteerd!

Meer info: Nieuwe look voor Bright

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2008, 21:42
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.