Nieuwe Apple-oordopjes niet volledig compatibel met iPhone

De nieuwe Apple-oordopjes zijn binnenkort verkrijgbaar in de online Apple Store. Maar ze blijken niet volledig compatibel met de iPhone en iPhone 3G.

ipod-oordopjesBij Apple kun je binnenkort de nieuwe Earphones en In-Ear Headphones bestellen, die in september waren aangekondigd. Maar voordat je meteen een bestelling plaatst in de Apple Store moet je toch even oppassen. Volgens een recent Apple-supportdocument zijn de nieuwe oordopjes maar beperkt geschikt voor de iPhone. De afstandsbediening, microfoon en volumeknop werken goed in combinatie met de 120GB iPod classic, iPod nano 4G en iPod touch 2G, maar bij de iPhone en iPhone 3G zul je het zonder de volumeknoppen moeten doen. De afstandsbediening en microfoon werken wel.

De Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon heeft zachte siliconen oordopjes waarmee je je helemaal van de buitenwereld kunt afsluiten. Ze kosten €79 en zijn binnenkort verkrijgbaar in de Europese online Apple Stores.

De Apple koptelefoon met afstandsbediening en microfoon is een headset van het gebruikelijke type: eentje zoals bij de iPhone standaard wordt meegeleverd. Alleen de knop aan de kabel is anders:

headset

Bij oudere iPod-modellen werken alleen de audiofuncties.

Meer info: Apple Support
Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2008, 21:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen headset, in-ear, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.