Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Nederlandse prijzen iPhone 5 zichtbaar in Apple Store-app

De Apple Store-app lijkt nu al de prijs van de iPhone 5 in Nederland te tonen. De drie iPhone 5-modellen zouden in Nederland €659, €759 en €859.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 prijs Apple Store appApple heeft de prijzen van de iPhone 5 nog niet officieel bekendgemaakt. In de Apple Store-app voor iOS zijn echter nu al een aantal prijzen opgedoken, die mogelijk in Nederland zullen gelden. Volgens de app wordt de iPhone 5 met 16 GB opslag verkocht voor 659 euro. Voor duurdere modellen met meer opslag betaal je steeds 100 euro meer.


Hierdoor komen de prijzen op het volgende neer:

  • iPhone 5 16 GB: €659
  • iPhone 5 32 GB: €759
  • iPhone 5 64 GB: €859

De prijzen staan alsnog niet vermeld in de Nederlandse online Apple Store. We weten daarom nog niet zeker of het gaat om placeholders, of dat Apple de prijzen per ongeluk iets eerder in de iOS-app heeft prijsgegeven. De prijzen lijken hoe dan ook lager te liggen dan in Duitsland: daar wordt de iPhone 5 verkocht voor €679 en moet je voor de duurdere modellen steeds 110 euro meer betalen.

De vermelde prijzen zouden gelden wanneer je de iPhone 5 koopt in de online Apple Store, of in de Apple Store in Amsterdam. Daar wordt hij vanaf vrijdag 28 september verkocht. De prijzen lijken daarom nog gebruik te maken van de oude BTW-regeling. De BTW-prijs wordt vanaf 1 oktober namelijk verhoogd van 19 naar 21 procent. Er bestaat daarom een kans dat de prijzen vanaf 1 oktober zullen stijgen.

iPhone 5 prijzen per model

De iPhone 5 is inmiddels te bestellen via de Nederlandse en Belgische online Apple Store: iPhone 5 nu te bestellen bij online Apple Store.

Tipgever: Richard

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 september 2012 om 2:52
Categorie
Providers

Reacties: 35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.