iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Nederland: iPhone 3G T-Mobile voor 1 euro; alle abonnementen bekend!

De iPhone 3G-abonnementen van T-Mobile zijn bekend. De iPhone 3G is vanaf 1 euro bij een tweejarig abonnement verkrijgbaar en zelfs de 16GB iPhone 3G is behoorlijk betaalbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G Nederland T-MobileTwee dagen eerder dan verwacht heeft T-Mobile de iPhone-abonnementen voor Nederland bekendgemaakt en wij hebben de (mede-)primeur! De tarieven zijn in vergelijking met andere Europese landen vrij scherp geprijsd. Voor de consumentenmarkt komen er drie bundels, voor respectievelijk €29,95 euro, €44,95 euro en €64,95 euro per maand. Bij het middelste en het duurste tarief krijg je de 8GB iPhone 3G bijna gratis (€1), terwijl de 16GB iPhone 3G vanaf €19,95 verkrijgbaar is. En zelfs bij het goedkoopste abonnement is de iPhone 3G betaalbaar.

English summary: see below.

[Update: T-Mobile geeft 50% korting op de activatieprijs, die nu €26,25 wordt.]

De abonnementen zijn niet meer bij T-Mobile verkrijgbaar. De tabel is daarom vervallen.

Voor het instapabonnement betaal je €29,95 per maand en je krijgt daarbij 150 belminuten en 150 SMS-berichten. Onbeperkt mobiel internet en Visual Voicemail zijn net als bij de twee andere abonnementen gratis inbegrepen. De snelheid wordt ook niet verlaagd na een bepaalde hoeveelheid dataverkeer. Bij dit abonnement betaal je €79,95 voor de 8GB iPhone en €159,95 voor de 16GB iPhone.

Bij het middelste abonnement betaal je €44,95 per maand. Daarbij krijg je 300 belminuten en 300 SMS-berichten. Een 8GB iPhone kost bij dit abonnement maar €1, terwijl je voor de 16GB iPhone €79,95 betaalt.

Het duurste abonnement gaat €64,95 kosten en omvat 500 belminuten en 500 SMS-berichten. Ook hier betaal je €1 voor de 8GB iPhone en slechts €19,95 voor de 16GB iPhone.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en gelden alleen als je een tweejarig abonnement afsluit. Bestaande klanten van T-Mobile kunnen aan het eind van hun contractsperiode overstappen op een van de abonnementen voor iPhone 3G. Tussentijds overstappen is niet mogelijk en het toestel los kopen evenmin. In de ‘kleine lettertjes’ schuilt nog een verrassing: de aansluitkosten zijn €52,50 per activering tijdelijk met 50% verlaagd naar €26,25 en wat het datagebruik betreft kan T-Mobile beperkingen stellen bij oneigenlijk gebruik. Daarvan is onder andere sprake wanneer je de iPhone of simkaart in combinatie met een computer of laptop gebruikt.

Volgens T-Mobile zijn de tarieven scherp gekozen, zodat je ze bij geen andere operator in Nederland tegenkomt. De vergelijking zal wat lastig zijn, omdat de abonnementen nooit exact gelijk zijn. Maar een kleine vergelijking is wel mogelijk: bij een abonnement van 150 belminuten en 150 SMS-berichten betaal je bij Vodafone €22,50 per maand en voor een databundel €9,50. Bij KPN kost een abonnement van 145 belminuten en 145 SMS-berichten €19,95 plus €9,95. Bij beide operators geldt echter een datalimiet en zijn hotspots en Visual Voicemail niet inbegrepen.

“De belangstelling voor iPhone 3G is écht overweldigend. Om het toestel voor een grote groep mensen toegankelijk te maken, bieden wij dit revolutionaire toestel aan tegen aantrekkelijke prijzen in combinatie met scherpgeprijsde abonnementen. Hierbij bieden we onbeperkt gebruik van supersnel mobiel internet, zodat klanten ook alle voordelen van iPhone 3G kunnen benutten. We kijken allemaal uit naar 11 juli!”, zegt Bart Weijermars, Marketing Directeur T-Mobile in Nederland.

De drie genoemde T-Mobile-abonnementen zijn bedoeld voor particulieren, maar T-Mobile is van plan om de iPhone ook aan zakelijke gebruikers te verkopen. Daarvoor moet een groepsabonnement Zakelijk Optimaal worden afgesloten in combinatie met Pocket Internet Totaal Plus. De prijzen daarvan zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zie hiervoor ook ons nieuwsitem iPhone 3G: Zakelijke tarieven T-Mobile ook bekend.

Op 7 juli volgt meer informatie over de distributiepunten. Bestaande klanten van T-Mobile kunnen aan het einde van hun contractsperiode overstappen op een van de abonnementen voor iPhone 3G. De speciale iPhone-pagina bij T-Mobile is inmiddels ook al aangepast met alle abonnementsinformatie.

Eerder verschenen:

Alle belangrijke informatie is samengevat op de pagina: iPhone 3G in Nederland bij T-Mobile: alle abonnementen, prijzen en informatie.

Summary in English:
T-Mobile today announced that the iPhone 3G will be available in The Netherlands starting at just 1 euro for the 8 GB version with a subscription plan. Dutch T-Mobile customers can choose between three price plans starting at €29,95 a month and up to €64,95. Also included is unlimited data at a speed of 2048 kbps download and 384 kbps, free Visual Voicemail and unlimited use of T-Mobile Hotspots in The Netherlands (currently around 1,400 hotspots).

At launch T-Mobile customers will be able to buy a 3G iPhone starting at €1 for the 8 GB iPhone 3G and €19,95 for the 16 GB version. They have to sign a two year contract. The iPhone 3G will be available in The Netherlands on July 11, 2008.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2013, 18:30
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, abonnementen, nederlandse apps, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.