Name-Shark-icon

Met Name Shark onthoud je de namen van al je collega’s

Met de hulp van Name Shark leer je aan de hand van spelletjes de namen van vrienden, collega's en nieuwe medestudenten. Niet verkeerd aan het einde van de vakantie of begin van het schooljaar.

Name-Shark-icon
Op de eerste maandagochtend na je vakantie iedereen begroeten op je werkplek is een prima begin van je werkweek, maar erg ongemakkelijk als je van een of twee collega’s de naam vergeten bent. Voorkom dit soort situaties met Name Shark, een app die een spelletje maakt van het onthouden van namen.

Name Shark helpt namen in je hoofd stampen

Als je een grote familie hebt en de jaarlijkse familiedag komt er weer aan, dan is het hoog tijd om te beginnen met het in je hoofd stampen van namen. Doe jezelf een plezier met Name Shark, een simpel hulpmiddel dat jouw geheugen een handje helpt.

Name-Shark-iCulture iCulture-Nameshark

Groepen maken

Nadat je bent ingelogd voeg je eerst de personen toe waarvan je de namen uit je hoofd wilt leren. Maak bijvoorbeeld een groep aan met al je collega’s en zet je familieleden weer in een andere groep. Zorg er wel voor dat je ook foto’s hebt van de mensen die je in Name Shark wilt zetten, anders komt de app niet goed uit de verf.

Het handmatig registreren van al je collega’s en familieleden is al een geheugensteuntje op zich, maar Name Shark gaat een stuk verder. Onder het tabblad Quiz kun je een vijftal spelletjes selecteren. Een memory-achtige quiz waarbij je de juiste persoon uit een grid met allerlei foto’s moet kiezen, of een quiz waarbij je de juiste naam bij het plaatje moet vinden.

Vermakelijk geheugensteuntje

Name Shark is door dit spelaspect een vermakelijke manier om de namen van grotere groepen mensen te onthouden. Ideaal voor een docent die ieder jaar een nieuwe klas met leerlingen moet leren kennen bijvoorbeeld, of om jouw maandagmorgen op kantoor wat makkelijker te maken natuurlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2015, 12:22
Categorie Apps
Onderwerpen geheugen, namen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.