MyGreatFest 2011: eerste jailbreakcongres 17 september in Londen

Op 17 september kun je terecht bij MyGreatFest 2011, een jailbreakcongres waar je alle grote namen uit de jailbreakscene kunt ontmoeten.

my great festMyGreatFest 2011 wordt het eerste grote jailbreakcongres waar alle grote namen uit de jailbreakscene aanwezig zullen zijn. Het evenement vindt op 17 september 2011 plaats in de Old Truman Brewery in Londen. Jay Freeman, beter bekend als Saurik en maker van Cydia, zal in ieder geval aanwezig zijn en een keynotepresentatie geven. Vanuit iPhoneclub zal auteur Paul Pols verslag doen. Het congres beslaat alle iOS-apparaten waarbij invloedrijke ontwikkelaars een praatje zullen houden, zowel ontwikkelaars die voor de App Store applicaties maken, als jailbreak-ontwikkelaars. Mocht je erbij willen zijn, dan is het slim om nu alvast je hotel te boeken en een kaartje te kopen.

Toegang kost £27 en je kunt er zelfs met je gezin naartoe: met twee volwassenen en een kind betaal je £58. Wil je meteen in stijl naar het event gaan, dan kun je via de store siliconen polsbandjes en iPhone-hoesjes kopen.

Meer info: MyGreatFest 2011 & @MyGreatFest
Tipgever: Normalis666

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2011, 14:49
Categorieën Jailbreak, Round-up
Onderwerpen jailbreak, londen, mygreatfest, saurik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.