My3G vervangt functionaliteit 3G Unrestrictor (jailbreak)

Sommige applicaties zoals Skype en SlingPlayer kun je niet gebruiken als je geen WiFi-verbinding hebt en sommige anderen zoals Youtube en Uitzending Gemist alleen met slechtere kwaliteit. Ontwikkelaars zien zich gedwongen om deze restricties toe te passen, zodat hun applicatie toegelaten wordt in de AppStore. 3G Unrestrictor hief deze restricties al eerder op, inmiddels is […]

my3giconSommige applicaties zoals Skype en SlingPlayer kun je niet gebruiken als je geen WiFi-verbinding hebt en sommige anderen zoals Youtube en Uitzending Gemist alleen met slechtere kwaliteit. Ontwikkelaars zien zich gedwongen om deze restricties toe te passen, zodat hun applicatie toegelaten wordt in de AppStore. 3G Unrestrictor hief deze restricties al eerder op, inmiddels is er een vervanger voor deze tweak beschikbaar met meer mogelijkheden genaamd My3G.


Wat betreft functionaliteit belooft My3G onder andere in-app popups waarmee de tweak permanent in- of uitgeschakeld kan worden voor een bepaalde applicatie. Je kunt er dus ook voor kiezen om My3G maar voor een deel van je applicaties te gebruiken. Daarnaast is er een SBSettings schakelaar beschikbaar waarmee je kunt kiezen om My3G voor alle applicaties in te schakelen, of alleen voor de applicaties die je vantevoren hebt ingesteld. Ook is er een in-app indicator zodat je weet wanneer My3G overschakelt van 3G naar WiFi. Tot slot belooft My3G een hogere succes ratio (van bijna 100%) dan 3G Unrestrictor als gevolg van de dynamische inschakeling van de tweak.

In de omschrijving van My3G valt te lezen dat deze tweak de functionaliteit van 3G Unrestrictor (ook letterlijk op je iPhone) vervangt. Dit is opvallend omdat beide tweaks niet van dezelfde ontwikkelaar zijn; My3G is van Intelliborn – 3G Unrestrictor van Kim Streich Dev. Beide applicaties zijn voor ongeveer dezelfde prijs beschikbaar; My3G voor $2.79 in de repository van ModMyI – 3G Unrestrictor voor $2.99 in de repository van BigBoss. Je kunt My3G ook eerst gratis proberen. Als je via Cydia My3G probeert te installeren, zal eerst Rock Your Phone worden geïnstalleerd.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.