Apple lanceert iTunes Preview

Apple biedt vanaf nu gebruikers die geen iTunes hebben de mogelijkheid om via ITunes Preview eerst een preview van het item in iTunes te bekijken. Op dit moment is het alleen voor muziek beschikbaar, maar de App Store zal snel volgen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iTunes PreviewAls je voorheen op een applicatielink in een artikel of op een bepaalde website klikte, werd je rechtstreeks naar iTunes doorgestuurd. Had je geen iTunes, dan kreeg je een scherm te zien met de melding dat iTunes geopend moest worden. Voor mensen die geen iTunes hebben is dat erg vervelend omdat gewoonweg het juiste programma niet beschikbaar is. Apple heeft daarom iTunes Preview gelanceerd.

Dit is een webpagina waarin je alle informatie over het betreffende item kunt vinden, zoals reviews, waarderingen en suggesties. Gebruikers die geen iTunes hebben worden nog steeds geconfronteerd met een melding op de pagina dat ze iTunes nodig hebben om dit item aan te schaffen.

Op dit moment is iTunes Preview alleen beschikbaar voor de muziekcollectie van Apple. Verwacht wordt dat dit snel ook voor de App Store beschikbaar komt. Hierdoor krijg je dus de kans om iPhone-applicaties te bekijken voordat iTunes wordt opgestart. Toch weer gebruiksvriendelijker, zoals we van Apple gewend zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2013, 18:09
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple, itunes, preview

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.