My T-Mobile-app voor iPhone nu in de App Store

T-Mobile heeft de app My T-Mobile uitgebracht in de App Store. Met de app kun je je beltegoed raadplegen, hotspots opvragen en verbruiksgegevens zien. De app is gratis en vereist een toegangscode.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

my-tmobile-icoonAfgelopen december kondigde T-Mobile aan dat ze een eigen service-applicatie voor de iPhone zouden uitbrengen. Die is nu verkrijgbaar in de App Store. Als T-Mobile-abonnee kun je je abonnementen- en verbruiksgegevens bekijken, facturen inzien en persoonlijke gegevens bekijken. De onofficiële Belstatus-app wordt daarmee overbodig. De My T-Mobile-app is geschikt voor abonnees en prepaid-klanten van de roze provider. Je kunt tot 6 maanden terug je facturen bekijken.

Naast allerlei verbruiksgegevens zitten er ook wat algemene functies in, zoals het laatste nieuws rond T-Mobile, een kaart met routebeschrijving naar T-Mobile Hotspots en T-Mobile Shops in de buurt en een zoekfunctie om Wi-Fi-hotspots in jouw omgeving makkelijk te vinden. Er komen in de toekomst nog meer functies bij, zoals het aanpassen van je abonnement vanuit de app.

t-mobile-startschermOm te kunnen inloggen heb je een toegangscode nodig en daar wordt het even lastig… die is namelijk niet gelijk aan je wachtwoord van My T-Mobile. Je zult dus eerst jezelf moeten registreren in de app en daar heb je juist wél je T-Mobile-accountgegevens voor nodig, waarbij je wordt doorgestuurd naar de website. Je logt in, tikt op een Samsung-toestelicoontje (!) om aan te geven dat je een toegangscode wilt en krijgt een code te zien. Start je vervolgens de app en voer je de code in, dan kun je de app gebruiken. De app belooft in de toekomst nog meer functies en we hopen dat dan ook dit aanmeldingsproces wat wordt gestroomlijnd.

Na het nemen van de eerste hobbel krijg je toegang tot de app en tot je persoonlijke gegevens. Je komt terecht op een dashboard met 9 knoppen, waarbij de knop Belstatus je meteen een voortgangsbalk laat zien, waaruit blijkt hoeveel beltegoed je nog hebt. De al langer bestaande T-Mobile Hotspot-app is met de komst van My T-Mobile uit de App Store verdwenen is via het Duitse developersaccount van T-Mobile nog wel gewoon te krijgen.

Downloaden: My T-Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2012, 14:50
Categorie Providers
Onderwerpen belstatus, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.