iPad-casemaker Shenzhen Reflying adverteert alvast voor de iPad 3 #CES2012

iPad-casemaker Shenzhen Reflying Coporation adverteert op de CES 2012-beursvloer alvast voor zijn iPad 3-cases. Opmerkelijk, gezien de iPad 3 nog niet door Apple is aangekondigd.

iPad 3 caseOp het moment vindt in Las Vegas de CES plaats, één van de grootste technologiebeurzen ter wereld. Daar worden ook de nieuwste iPad-gadgets, hoezen en cases getoond. Accessoiremaker Shenzhen Reflying Corporation staat hiertussen en adverteert nu alvast voor zijn iPad 3-case. Opmerkelijk, gezien Apple’s volgende tablet nog aangekondigd moet worden.

Nadat Apple-site Cult of Mac op de beursvloer zijn vraagtekens zette bij de iPad 3-advertentie gaf het bedrijf al snel toe eigenlijk niks te weten over de volgende iPad. De advertenties moeten het voor klanten alleen maar duidelijk maken dat ze zich ook op de iPad 3 zullen richten nadat deze is aangekondigd.

Als de geruchten van gisteren kloppen, zou Shenzhen Reflying Corporation met wat moeite de iPad 3 op de CES-beursvloer kunnen bekijken. De website iLounge beweerde namelijk de nieuwe iPad op de beursvloer in handen te hebben gehad. Veel zou de casemaker niet hoeven te veranderen: De tablet zou sprekend lijken op de iPad 2 en slechts een millimeter dikker zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 12:12
Categorieën Accessoires, Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.