Multifl0w: nieuwe tool voor multitasking op de iPhone (jailbreak)

Multifl0w is een applicatie om tussen applicaties te wisselen die op de achtergrond op je telefoon draaien. De applicaties verschijnen als een soort Safari-tabbladen in de interface.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

multiflowMultifl0w is een nieuwe iPhone-tool waarmee je makkelijk tussen meerdere, op de achtergrond draaiende applicaties kunt switchen. Alleereerst begin je met aangeven welke applicaties je op de achtergrond wilt laten draaien. Dit doe je door steeds de applicatie te starten en vervolgens even iets langer op de homeknop te drukken. De applicaties verschijnen vervolgens in een weergave, die wel wat doet denken aan de verschillende tabbladen in Safari. Met je vinger blader je door de openstaande applicaties.

Het plan was aanvankelijk om Multifl0w in de Cydia Store uit te brengen, maar de ontwikkelaar denkt er nu over na om de applicatie via Rock Your Phone te gaan verkopen. Saurik reageerde namelijk niet binnen twee dagen en pas nadat BigBoss er als bemiddelaar bij was gehaald. De beheerder van Rock Your Phone (die het waarschijnlijk ook wat minder druk heeft) reageerde wel meteen.

Meer info: multifl0w

Multifl0w is inmiddels beschikbaar via Rock My iPhone. Om te installeren ga je naar Cydia en installeer je eerst RockApp, zodat je toegang krijgt tot het aanbod van Rock My iPhone. Daarna installeer je de 10-dagen-testversie van de applicatie. Multifl0w kost $4,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2009, 18:19
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, multiflow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.