Mophie Juice Pack Air voor iPhone 4 aangekondigd

De Mophie Juice Pack is aangekondigd voor de iPhone 4. Met deze case met geïntegreerde batterij kun je je iPhone opladen en beschermen.

mophie juice packDe Juice Pack Air ligt binnenkort ook in de winkels in een variant die geschikt is voor de iPhone 4. Fabrikant Mophie heeft aangekondigd dat de nieuwe Juice Pack Air van de productieband rolt. De Juice Pack Air is een beschermhoes met ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 1500 mAh. Je krijgt daarmee 6 uur extra spreektijd via 3G, 5 uur extra 3G-datagebruik of 36 uur extra muziekluisteren. Een geïntegreerd led-statuslampje informeert je over de batterij- en laadstatus. Ook is er bij de speaker gezorgd voor een akoestische versterking van het geluid.


Opladen doe je via de micro-usb-aansluiting. De Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 4 gaat rond de $80 kosten. Op de productfoto’s die fabrikant eerder verspreidde zag de case er nogal minimalistisch uit, vooral als je de transparante versie koopt. Op de productfoto’s hieronder krijg je een wat realistischer beeld.

Meer info: Mophie

mophie-juice-pack

juice-pack-iphone4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2010, 11:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen iPhone 4, juice pack
27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.