Mogelijke (nep)foto’s van vierde generatie iPhone

Op internet zijn foto's verschenen van een behuizing die voor de vierde generatie iPhone is bedoeld: een unibody design van aluminium.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone foto 4e generatieOp internet zijn mogelijke foto’s verschenen van de volgende generatie iPhone. De foto’s tonen alleen de aluminium behuizing, dus zonder de knoppen. Op de plek van de volumeknoppen en muteknoppen zit nog een gapend gat. Of het daadwerkelijk foto’s zijn van de nieuwe iPhone zullen we pas rond de zomer zeker weten. Het idee achter deze Photoshop-actie behuizing is dat het een unibody design uit één stuk aluminium is.

De tekst op de achterkant van de iPhone staat echter veel hoger dan bij de huidige iPhones. Een ander verdacht detail is dat het Apple-logo in verhouding veel te klein is. We kunnen er dus eigenlijk wel vanuit gaan dat er met deze foto’s iets niet helemaal in de haak is. Een volledig aluminium behuizing lijkt bovendien niet realistisch, omdat Apple bij de iPad de Wi-Fi-antenne achter het Apple-logo moest verstoppen om goede ontvangst te kunnen garanderen (het getoonde Apple-logo op deze foto’s is veel te klein) en voor de 3G-antenne een aparte plastic strip heeft aangebracht om te zorgen dat de ontvangst goed is. Kortom: nep?

iphone gerucht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2010, 14:05
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.