Mobistar start met voorinschrijving iPhone 4 (update)

Mobistar is

mobistarMobistar is begonnen met het verzamelen van pre-orders voor de iPhone 4. De officiële prijzen staan inmiddels ook online. Eerder lekten via de website al prijzen uit. Helaas is de website waarop je de iPhone 4 kon bestellen meteen op tilt geslaan door de enorme belangstelling. Uit een mailtje dat Mobistar vanochtend rondstuurde aan klanten wordt de indruk gewekt dat bestaande klanten voorrang krijgen, omdat er maar een beperkt aantal toestellen beschikbaar zal zijn.


Bij 10 Mobistar Centers kun je op 30 juli vanaf 7:00 uur ’s ochtends terecht voor een ontbijtsessie. Over de prijzen is nog wat verwarring: het zou gaan om €639,99 voor de 16GB iPhone 4 en €749,99 voor de 32GB iPhone 4, maar Mobistar heeft de oude reserveringspagina voor de iPhone 3GS hergebruikt en vermeldt daarop nog de (oude?) prijzen van vorig jaar (€575 en €675). Gezien de prijzen die in Frankrijk worden gerekend (€629 en €739) zijn de Belgen dan wel heel goedkoop uit. We zijn nog bezig te verifiëren welke prijzen kloppen.

De link voor de pre-orderpagina is: http://iphone3g.mobistar.be/nl/pre-order.cfm (of probeer dit alternatief).

Je zou dan het volgende te zien moeten krijgen:

mobistar bestelpagina

Update: de pagina is terug online, maar de prijzen zijn nu wel verhoogd, zie hieronder.

iphone 4 prijzen

Het mailtje aan klanten luidt:

Beste,
Zoals je wellicht weet is de nieuwe iPhone 4 vanaf 30 juli beschikbaar. Voor de lancering hebben we maar een beperkt aantal toestellen ontvangen. Aangezien jij reeds klant bent bij Mobistar, krijg je de kans om als eerste een exemplaar te reserveren. Tien Mobistar Centers zullen op 30 juli vanaf 7 uur ’s ochtends speciaal voor jou openen. Zo kan je als eerste jouw gereserveerde exemplaar kopen. Wees er op tijd bij, want na 10 uur gaan onze deuren open voor iedereen. Met zijn nieuwe scherm, multitasking en een prachtig nieuw design, is de iPhone 4 een hele nieuwe ervaring. Wees er dus snel bij. En reserveer jouw toestel nu online. Want met de iPhone 4 wordt opnieuw alles anders.

Tipgever: Tomas (en anderen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 juli 2010 om 12:43
Onderwerp
Categorie
Providers
327 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.