Mobistar activeert Visual Voicemail voor bestaande iPhone-abonnees

Afgelopen maand kondigde Mobistar aan dat Visual Voicemail vanaf 31 oktober geactiveerd zou worden voor nieuwe iPhone-abonnees. Bestaande klanten zouden in de loop van november toegang krijgen tot de service. Verschillende abonnees melden ons vandaag dat ze een activatie-sms voor Visual Voicemail van Mobistar hebben ontvangen. Klanten van Mobistar hoeven niet extra te betalen of […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MobistarAfgelopen maand kondigde Mobistar aan dat Visual Voicemail vanaf 31 oktober geactiveerd zou worden voor nieuwe iPhone-abonnees. Bestaande klanten zouden in de loop van november toegang krijgen tot de service. Verschillende abonnees melden ons vandaag dat ze een activatie-sms voor Visual Voicemail van Mobistar hebben ontvangen.

Klanten van Mobistar hoeven niet extra te betalen of iets in te schakelen om gebruik te maken van Visual Voicemail. Iedereen die het sms-bericht van Mobistar heeft ontvangen kan er met onmiddellijke ingang gebruik van maken. Welke lichting bestaande abonnees vandaag precies bericht van Mobistar hebben ontvangen is nog niet duidelijk, maar nieuwe klanten mochten zoals gezegd al vanaf 31 oktober Visual Voicemail gebruiken. Enkele gebruikers melden ons ook dat ze al eerder gebruik konden maken van Visual Voicemail, maar onduidelijk is of dat bestaande of nieuwe Mobistar-abonnees zijn.

Visual Voicemail zit geïntegreerd in de telefoon-applicatie van de iPhone. Hierin verschijnen voicemailberichten onder het tabblad ‘Voicemail’, waar ze terug te luisteren zijn. Je navigeert door dit scherm heen zoals je ook zou doen in het sms-scherm van je iPhone. Hierdoor hoef je niet langer een speciaal nummer te bellen om je voicemail te beluisteren. Voor Visual Voicemail is wel een mobiele dataverbinding nodig. Meer informatie en uitleg lees je in onze tip: Visual Voicemail op de iPhone gebruiken.

Tipgever: Sigmund en anderen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:48
Categorie Providers
Onderwerpen mobistar, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.