MobileMe krijgt update: gekoppelde ringtones, contacten samenvoegen

Vannacht was MobileMe een tijdlang niet te bereiken, waardoor geruchten ontstonden of Apple misschien bezig was om de speciale iDisk-applicatie voor de iPhone uit te rollen. Dat gebeurde niet, maar er zijn wel een hoop veranderingen en verbeteringen doorgevoerd.

mobile me
Vannacht was MobileMe een tijdlang niet te bereiken, waardoor geruchten ontstonden of Apple misschien bezig was om de speciale iDisk-applicatie voor de iPhone uit te rollen. Helaas, die is nog niet in de App Store te vinden, maar er zijn vannacht wel een hoop veranderingen en verbeteringen doorgevoerd.

Zo kunnen bezitters van een iPhone 3GS vanaf nu video’s publiceren naar de online Gallery. Zo’n Gallery wordt automatisch aangemaakt als deze nog niet bestaat. Buiten de iPhone om zijn er ook wat zaken veranderd: MobileMe zet je e-mailberichten niet langer om van HTML naar platte tekst wanneer je een e-mailbericht doorstuurt. Op de iPhone of iPod touch kun je alle berichten doorzoeken, ook berichten die in de MobileMe-cloud staan (dat wil zeggen: op de server). Je kunt zoeken in het veld Van, Aan en Onderwerp. Om dit te gebruiken moet je iPhone wel zijn voorzien van iPhone OS 3.0 of hoger. Wat Push Contacts en Push Calendar betreft (ook OS 3.0 nodig) heb je nu de optie om bestaande contacten en agenda’s bij de eerste synchronisatie samen te voegen vanaf je iPhone of iPod touch. Het is ook mogelijk om een MobileMe-account uit te schakelen of te wissen, waarbij je alle gegevens op je iPhone laat staan. Verder is het ook zo, dat iPhone-contacten die met MobileMe synchroniseren hun gekoppelde ringtones behouden.

Meer info: MobileMe: Service updates as of June 30, 2009
Via: @AppleTips

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2009, 21:26
Categorie iDevices
Onderwerp mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.