Messless Universal Charger: iPhone opladen zonder kabeltroep

De Messless Universal Charger is een glasplaat met vier verwisselbare adapters, waarmee je apparaten kunt opladen zonder dat de kabels rondslingeren.

messless chargerHeb je een high-tech interieur, dan vind je in de winkel maar weinig iPhone-opladers die er mooi genoeg uitzien. De Messless Universal Charger is een apparaat waarmee je vier apparaten tegelijk kunt opladen, zonder dat de kabels in beeld zijn. Het apparaat bestaat uit een glazen plaat met vier laadpunten. Je krijgt er zes verschillende adapters bij waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Giugiaro Design maakte het ontwerp voor dit laadapparaat, waarbij het de bedoeling is dat je geen draden meer over je bureau ziet lopen (vandaar ook de naam Messless).

messless chargermessless chargerDe zes meegeleverde adapters zijn voor iPhone, iPod, Nokia, Nokia mini, PSP, mini-USB en Sony Ericsson K750. Hoe je de adapters plaatst mag je zelf weten.

De Messless Universal Charger heeft een gewicht van 485 gram inclusief connectors en weegt 450 gram exclusief de connectors. De hoogte is tussen 5,4 en 6,4 centimeter en de diameter van de glasplaat is 20 centimeter. Past dus niet alleen op het tafeltje in de hal, maar ook op je bureau. Laptops en andere grote apparaten kun je er niet mee opladen omdat die teveel stroom trekken. Binnenkort verkrijgbaar voor €74,95.

Website van de fabrikant: YourMessless.com
Te bestellen via: o.a. iPhoneclub Shop

messless charger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2009, 0:29
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.