Mobile Vikings verlaagt prijzen in Nederland

Mobile Vikings heeft de prijzen in Nederland verlaagd. De bundels kosten nu 15 en 25 euro, voorheen was dat 25 en 40 euro.

mobile vikingsMobile Vikings is in België een populaire aanbieder van prepaid simkaartjes. In Nederland is de provider ook actief, maar is in vergelijking met België relatief duur. Vanaf vandaag is dat veranderd: de prijs van de bundels is omlaag gegaan. In plaats van €25 betaal je nu €15 voor de goedkoopste bundel. En de duurdere bundel van €40 kost voortaan €25. De prijsverlagingen zijn inmiddels doorgevoerd op de Nederlandse website van Mobile Vikings. Bij beide bundels krijg je 1,5GB data, die een maand geldig blijft. Een andere verbetering is dat je behalve met iDeal nu ook met Mastercard en Visa kunt betalen. De nieuwe prijzen gelden voor bestaande en nieuwe klanten en gelden in ieder geval tot 1 oktober 2013

Een week geleden kondigde Mobile Vikings bovendien aan dat gebruikers maandelijks hun factuur kunnen downloaden. Elke tiende dag van de maand maakt de provider en factuur op, waar je via e-mail op wordt geattendeerd. Je ziet daarop de opwaarderingen van de afgelopen maand, maar geen detailgegevens over het verbruik. Je kunt de factuur gebruiken voor declaraties maar door het ontbreken van details kun je je belgedrag of dataverbruik niet nader analyseren.

Mobile Vikings biedt in Nederland slechts twee pakketten aan om te bellen, sms’en en internetten. Bij de goedkoopste bundel (nu €15) krijg je 60 belminuten, 500 sms’jes en 1,5GB data. De duurdere bundel (nu €25) omvat 250 belminuten, 500 sms’jes en 1,5GB data. De bundels zijn één maand geldig na opwaardering, het beltegoed is een halfjaar geldig. Mobile Vikings maakt gebruik van het KPN-netwerk en biedt een theoretische downloadsnelheid van 2.0 Mbps.

Meer info: Mobile Vikings

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2013, 15:17
Categorie Providers
Onderwerp mobile vikings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.