Mobile Convention op 22 en 23 mei 2013 in Amsterdam

Op 22 en 23 mei vindt Mobile Convention plaats in Amsterdam, een conferentie over mobiele ontwikkelingen en trends.

mobile convention
Op 22 en 23 mei kun je in de Beurs van Berlage in Amsterdam terecht voor Mobile Convention Amsterdam. Dit jaarlijkse evenement brengt professionals op het gebied van mobiele technologie bij elkaar. Meer dan 50 sessies over mobiele ontwikkelingen, trends en cases zullen voorbijkomen, met sprekers als Gerd Leonhard, Ben Rogmans en Alexander Rensink.

mobile-convention-amsterdam-zaalOp de eerste dag van de conferentie kun je terecht bij de Mobile Payment Summit, waar gesproken wordt over de toekomst van mobiel betalen. De tweede dag heeft een bredere insteek, met sessies op het gebied van marketing, media, mobiele processen, IT en m-Commerce. Een ticket kost €495/€595 per dag, afhankelijk van het feit of je Emerce-abonnee bent. Emerce is een van de initiatiefnemers van Mobile Convention. Vorig jaar trok het evenement meer dan 800 bezoekers. De nadruk ligt niet zozeer op techniek, maar op algemene ontwikkelingen, toepassingen en trends. Kledingadvies: jasje-dasje.

Disclaimer: iCulture is mediapartner van dit evenement en zal verslag doen van de interessante sessies. Wij hebben geen financiële belangen of een andere vorm van betrokkenheid bij dit evenement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 11:30
Categorie Round-up
Onderwerp conferentie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.