Foto’s van mogelijk moederbord nieuwe iPhone duiken op

In nieuwe foto's op het Chinese forum WeiPhone zijn foto's van het mogelijke moederbord van de volgende iPhone te zien. Het moederbord sluit goed aan op eerdere gelekte onderdelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 moederbord 1Een gebruiker op het Chinese forum WeiPhone heeft foto’s geplaatst van het mogelijk nieuwe moederbord dat in de volgende iPhone wordt gebruikt. De aansluitpunten op het onderdeel zouden gepaard kunnen worden met de eerder gelekte onderdelen. Volgens de forumgebruiker zouden ook de gaten in het moederbord gelijk zijn met de schroeflocaties in de eerder gelekte behuizing, waardoor hij hieraan bevestigd kan worden. Het moederbord is inmiddels het zoveelste onderdeel voor de volgende iPhone dat de afgelopen weken op internet verschijnt.

Reparatiesite iFixYouri heeft ook naar het gelekte moederbord gekeken en zette in een afbeelding voor 9to5Mac (hieronder) op een rij waar welke onderdelen precies aangesloten moeten worden. Hieruit blijkt dat het moederbord onder andere bevestigd kan worden aan de eerder gelekte accu en dockconnector. De locatie voor de simkaart op het moederbord zou echter groot genoeg zijn voor een microsimkaart. Dat terwijl eerdere geruchten er op wezen dat de volgende iPhone wellicht een nano-sim krijgt.

Het feit dat het moederbord goed aansluit op de eerder gelekte achterkant en onderdelen, maakt het een stuk waarschijnlijker dat we inderdaad naar onderdelen voor de nieuwe iPhone kijken. Of dit echt zo is weten we pas later dit jaar: Apple moet de volgende iPhone namelijk zelf nog aankondigen. Wanneer dit zal gebeuren is nog niet duidelijk, maar geruchten wijzen er op dat Apple op 12 september 2012 de iPhone op een evenement aankondigt.

iPhone 5 moederbord context

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2012, 17:51
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.