miFrame maakt van je iPad een fotolijstje

De miFrame is een dock die je iPad omtovert tot een fotolijst. Er zijn modellen voor zowel de iPad 1 als 2 beschikbaar. De hoge verzendkosten maken deze fotolijst echter minder aantrekkelijk om vanuit Nederland te bestellen.

miFrameDe miFrame is een iPad-case met een bijbehorende dock, die de tablet eruit laat zien als een fotolijst. Sterker nog: staat je iPad er niet in, dan kun je er een gewone foto in plaatsen om de leemte te vullen. Of je de dock gebruikt als fotolijst of gewoon als houder voor je iPad, mag je natuurlijk gewoon zelf bepalen. Reken er wel op dat je flink wat verzendkosten moet betalen om hem naar Nederland te verschepen.

miFrameDe miFrame wordt geleverd met een verstevigde achterkant om je iPad in te leggen, een stand die van de case een dock maakt en een fotolijst om de voorkant mee af te sluiten. Omdat alle onderdelen los van elkaar geleverd worden, lijkt het erop dat je niet per se de stand hoeft te gebruiken. Erg nuttig lijkt de miFrame ons echter niet als case: de dikke lijst eromheen maakt de iPad een stuk groter dan hij al is.

Maker Striped Sail verwacht dat je de miFrame op de schoorsteenmantel of naast je televisie zet, zoals je ook zou doen met een fotolijstje. Door je opgeslagen iPad-foto’s te rouleren met de ingebouwde fotokijker, moet het lijstje een alternatief zijn op alle digitale fotoframes die in de winkels liggen.

De lijst is te nauw om zowel een iPad als iPad 2 in kwijt te kunnen, maar geen nood: de verkoper biedt zowel een model voor de eerste generatie iPad als zijn opvolger aan. Deze twee verschillen niet in prijs.

miFrame

De miFrame is van binnen 8 bij 10 inch, omgerekend zo’n 20 bij 25 centimeter. Hij is zo ontworpen dat je ook een foto van die grootte erin kwijt kunt wanneer je de iPad er niet in hebt staan. Al is hij met zijn 79 dollar en 124 dollar(!) aan verzendkosten misschien wat aan de prijzige kant voor een gewoon lijstje. Toch interesse? Dan bestel je hem bij Striped Sail.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 12:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.