Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

iPhone 4S op website van Belgische operator Mobistar gevonden

De Belgische operator Mobistar maakt melding van een iPhone 4S op de website. In de FAQ voor toestellen is op diverse plekken de iPhone 4S te vinden, in combinatie met de iPhone 4.

mobistar-kantoorDe Belgische operator Mobistar maakt melding van een iPhone 4S op de website. Terwijl andere operators (waaronder KPN en France Telecom) over een iPhone 5 spreken weet de Belgische operator blijkbaar meer over een andere toekomstige uitvoering van de iPhone. De iPhone 4S wordt genoemd in verscheidene pagina’s in een FAQ, waar onder andere de vraag “Where can I find the iPhone4 or iPhone4S?” wordt behandeld. Met als antwoord, dat je voor beide toestellen bij de Mobistar Centers terecht kunt.


iphone4sMobistar was tot voor kort de exclusieve aanbieder van de iPhone, totdat Telenet als extra aanbieder werd toegevoegd. De iPhone 4S werd ontdekt door de Franstalige website belgium-iphone.be, onderdeel van Le Soir. In de Engelstalige versie van de FAQ wordt de iPhone 4S meermaals genoemd. Bijvoorbeeld bij de vraag welke minimale pc-configuratie je nodig hebt om een iPhone 4S te kunnen gebruiken, of in welke talen de iPhone 4S beschikbaar is. Toch is het noemen van de naam iPhone 4S nog geen garantie dat Apple inderdaad deze naam gaat gebruiken. De naam kan per ongeluk zijn gebruikt, door een medewerker die meer verstand had van webteksten schrijven dan van telefoons. Al is het in dat geval de vraag waarom iemand zomaar voor de lol een extra toestelnaam uit de duim zuigt en toevoegt aan een bestaande FAQ. Eén mogelijkheid is dat Apple een nieuwe iPhone 5 uitbrengt en voor de budgetkopers een iets snellere versie van de iPhone 4 gaat aanbieden, voorzien van de aanduiding 4S. De twee kampen die beweren dat de volgende iPhone hetzelfde uiterlijk óf een compleet ander uiterlijk krijgt, hebben in dat geval allebei gelijk.

iphone4s-faq

Tipgever: Poekie68 via Twitter

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.