iculture-biz
iCulture Biz
onedrive icon

Microsoft’s OneDrive voor Bedrijven nu ook beschikbaar in iOS

Dankzij de update van OneDrive voor iOS kun je nu ook met je bedrijfsaccount inloggen bij de clouddienst van Microsoft op je iPhone.

onedrive bedrijvenVorige week introduceerde Microsoft Outlook voor iOS, maar dat was niet de enige vernieuwing. Het bedrijf heeft ook de ondersteuning voor OneDrive voor Bedrijven op de Mac en iOS aangekondigd. OneDrive voor iOS heeft een update gekregen waardoor je nu ook kunt inloggen met een bedrijfsaccount. Voor de Mac verschijnt binnenkort nieuwe software, maar tot dan is er een preview-versie.

Door de update van de iOS-app kun je de bestanden die op een OneDrive-server van de zaak staan beheren op je iPhone en iPad. OneDrive kun je het beste vergelijken met Dropbox of iCloud Drive op de Mac. Het is een map die alle informatie synchroniseert in de cloud. In de iOS-app kun je nieuwe bestanden maken, aanpassen en controleren en samenwerken met collega’s. De app heeft in de update een nieuw ontwerp gekregen en de mogelijkheid om foto’s in mappen op te slaan. Ook interessant om te weten is dat de OneDrive nu password-managers zoals 1Password ondersteunt.

OneDrive for Business Mac sync client

De OS X-versie, OneDrive voor de Mac, heeft geen update gekregen. Microsoft wil hiervoor blijkbaar een apart programma uitbrengen en heeft een preview-versie van OneDrive for Business op de Mac online gezet.

onedrive mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2015, 21:04
Categorie Diensten
Onderwerpen iculture biz, onedrive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.