MEGA-app laat je nu meerdere bestanden gelijktijdig uploaden

Upload-app MEGA is opnieuw verbeterd. Je kunt nu ook meerdere bestanden gelijktijdig uploaden naar de cloud-dienst en de voortgang bekijken.

MEGA iconEerder dit jaar kreeg de upload-app MEGA al een update om foto’s vanuit een geselecteerd album vanaf je iPhone in de cloud te bewaren. Op die manier kun je ze ook op andere apparaten bekijken en aan anderen laten zien. MEGA is nu opnieuw verbeterd met de mogelijkheid om meerdere bestanden gelijktijdig te uploaden en de voortgang van het uploaden te bekijken.

Met de iOS-app van cloud-dienst MEGA krijg je gratis 50GB online opslagruimte. Je kunt zowel op je mobiele apparaten als via de websites bestanden openen en toevoegen. Dankzij een nieuwe update is het nog makkelijker geworden om bestanden te uploaden vanaf je iPhone. Je kunt nu namelijk meerdere bestanden selecteren om ze vervolgens gelijktijdig naar je online opslag te versturen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een heel foto-album in één keer wilt uploaden.

Screenshot MEGA appDaarnaast heeft de MEGA-app de functie verbeterd die het mogelijk maakt om foto’s, die je met je iPhone-camera maakt, direct naar de cloud-opslag te sturen. Ook krijg je nu tijdens het uploaden een laadbalk te zien, zodat je de voortgang kunt bekijken.

MEGA richt zich naast het makkelijk bewaren van bestanden in de cloud ook op veiligheid en privacy. Zo kun je een pincode instellen zodat anderen niet door je bestanden kunnen bladeren en heeft de app ook de mogelijkheid om te vergrendelen met Touch ID. Wil je meer dan de gratis 50GB opslagruimte, kun je ook upgraden naar een Pro-account. Voor €10,99 per maand of €119,99 per jaar krijg je dan 500GB aan data en 12TB bandbreedte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2015, 17:01
Categorie Apps
Onderwerp mega

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.