Media Markt mag iPhone 3GS los verkopen

Media Markt de iPhone als los toestel verkopen. Maar het moeten wel toestellen met simlock zijn en de winkelketen mag er geen reclame voor maken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

media markt iphoneDe Media Markt mag de iPhone 3GS los gaan verkopen. Dinsdag kregen de decentrale vestigingen een e-mail van de holding, met informatie dat de iPhone 3GS onder bepaalde voorwaarden verkocht mag worden. T-Mobile heeft twee voorwaarden aan de verkoop gesteld: Media Markt mag de verkoop niet lokaal of nationaal adverteren en in de winkel moet duidelijk vermeld worden dat het om toestellen met een simlock gaat. Kopers kunnen de iPhone volgens de geldende regels laten unlocken, waarmee waarschijnlijk bedoeld wordt dat je tegen betaling de simlock door T-Mobile kunt laten verwijderen.

Dat kost bij aanvang van je contract 120 euro en neemt gaandeweg af (de prijzen van T-Mobile-simlock verwijderen vind je elders op onze site, net als de instructies). Na een jaar is T-Mobile verplicht om de simlock gratis te verwijderen.

Omdat Media Markt een decentrale bedrijfsstructuur heeft, kunnen de prijzen bij de vestigingen verschillend zijn. Reken op zo’n €599 voor een 16GB iPhone 3GS en €699 voor een 32GB iPhone 3GS.

Via: tipgever, werkzaam bij Media Markt

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2010, 21:13
Categorie Providers
Onderwerpen mediamarkt, simlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.