Man slaat iPhone kapot na aankoop van Palm Pre

Sommige mensen willen wel erg graag hun iPhone inruilen voor een Palm Pre. Een zekere John kocht afgelopen weekend een Palm Pre en besloot op gepaste wijze afscheid te nemen van zijn iPhone: hij haalde een hamer tevoorschijn en sloeg de iPhone kapot. Het ging weliswaar om een toestel van de eerste generatie, maar je […]

iphone palm preSommige mensen willen wel erg graag hun iPhone inruilen voor een Palm Pre. Een zekere John kocht afgelopen weekend een Palm Pre en besloot op gepaste wijze afscheid te nemen van zijn iPhone: hij haalde een hamer tevoorschijn en sloeg de iPhone kapot. Het ging weliswaar om een toestel van de eerste generatie, maar je kunt je afvragen: waarom zou je een perfect functionerende iPhone niet gewoon tweedehands verkopen of iemand anders er blij mee maken?

Voor wie het ontgaan is: afgelopen weekend is de Palm Pre in de verkoop gegaan. Veel verkooppunten hadden maar een beperkt aantal toestellen, waardoor de lancering niet tot extreme wachtrijen leidde. Wel zijn inmiddels de eerste klachten over de Pre opgedoken: het scherm is bij sommige gebruikers vervormd of verkleurd, het besturingssysteem loopt vast en de webbrowser kan geen lastige symbolen aan.

De beleggingssite Barron’s had een ook goed idee: aantonen dat de kosten van de Palm Pre zouden lager zijn dan die van de iPhone. Helaas bleek de bron (BillShrink) alles niet helemaal goed te hebben doorgerekend, waardoor de update op het artikel uiteindelijk langer is geworden dan het artikel zelf.

Via: Prethinking

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2009, 12:11
Categorie iDevices
Onderwerp palmos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.