Gerucht: volgende generatie iPhone gaat de iPhone 3GS heten

John Gruber van Daring Fireball heeft nog een last minute-gerucht over de nieuwe iPhone: het toestel gaat de iPhone 3GS heten.

iphone 3gsNog een paar uur en dan zullen we weten of alle geruchten rondom de iPhone zijn uitgekomen. Eén van die last minute-geruchten, over de videochat-functie van de iPhone, is inmiddels als fake ontmaskerd: iemand bleek de Skype-applicatie te hebben misbruikt om de altijd zo kenmerkende blurry foto te maken. Een andere voorspelling zou echter nog wel uit kunnen komen: de volgende generatie iPhone gaat iPhone 3GS heten. Dat zegt John Gruber van Daring Fireball. Waar de S voor staat is nog niet helemaal duidelijk, maar het zou op een sneller model kunnen duiden (de S van Speed).

Gruber voorspelt:

I expect Apple to announce updated iPhones with significantly faster processors, twice the RAM, and twice the storage. I expected prices to remain the same as the current lineup: $199/299 for 16/32 GB, respectively. The video camera is going to be a major selling point.

Tot nu toe circuleerde vooral de naam iPhone Video, maar zoals al uit de gelekte info van T-Mobile bleek zijn er meerdere modellen op komst. De iPhone 3GS zou ook gelijk kunnen zijn aan de 8GB iPhone 3G V2 die bij T-Mobile in het systeem stond als een verbeterde versie van de huidige iPhone 3G.

Via: Daring Fireball
Ook interessant: het uitgebreide artikel hierover op TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2009, 9:05
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.