Maak van je iPad een laptop met de Keyboard Folio

Maak van je iPad een laptop met de Keyboard Folio, een leren case voor je iPad met een geïntegreerd Bluetooth-toetsenbord.

ipad toetsenbordOp zoek naar een toetsenbord voor je iPad? Sena Cases heeft de Keyboard Folio gemaakt, een leren case voor je iPad met een geïntegreerd Bluetooth-toetsenbord. Een speciale ondersteuning zorgt ervoor dat je het scherm verticaal neer kunt zetten, waardoor jouw iPad in één keer op een laptop lijkt. Handig als je onderweg een mailtje moet typen!

De leren case beschermt je iPad tegen krassen en heeft genoeg vakken om je pasjes, identiteitsbewijs en rijbewijs op te bergen. Wanneer je klaar bent met typen, kun je de case dichtklappen en vastmaken.

Het ingebouwde Bluetooth-toetsenbord heeft een lithium batterij. Wanneer je continu aan het typen bent, dan gaat het toetsenbord 45 uur mee. De standby-tijd bedraagt 55 uur. De fabrikant beweert dat de batterij drie jaar meegaat.

De Folio Keyboard case kost 150 dollar (118 euro) en wordt vanaf 7 oktober verscheept. Als je de case pre-ordert, dan kost de accessoire ‘slechts’ 130 dollar (102 euro).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2010, 10:03
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.