De app van Loco2

Europese treinreizen nu te boeken via app van Loco2

In de nieuwe app van Loco2 voor iOS kun je treinreizen door heel Europa boeken en afrekenen. Handig voor mensen die deze zomer met de trein op vakantie willen.

Via Loco2 kun je al jaren treinreizen door heel Europa eenvoudig boeken, maar nu kan dit ook via een nieuwe iOS (link). In de app is het mogelijk om je reis te boeken en af te rekenen.


De app van Loco2

Europese treinreis boeken met Loco2

Het bedrijf uit Londen werd opgericht in 2006 en was op dat moment één van de eerste Europese startups die toegang kreeg tot de systemen om internationale treinreizen te boeken. Inmiddels heeft het platform volgens medeoprichter Jamie Andrews al meer dan 120.000 klanten.

Loco2 richtte zich in eerste instantie op zaken als real-time toegang tot treindata en intergratie met andere systemen, waardoor de ontwikkeling van een app op een laag pitje kwam te staan. “We hebben de grootte van ons tech-team in de afgelopen negen maanden verdubbeld, waardoor we ons nu kunnen focussen op mobiele mogelijkheiden, naast verbeteringen aan de achterkant van ons systeem”, vertelt Andrews in een interview met TechCrunch.

In de app is het, net als op de website, mogelijk om treinreizen te boeken binnen heel Europa en hiervoor te betalen. Daarnaast kun je zien hoe laat treinen vertrekken en een specifieke stoel boeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.