Living Earth HD klok- en weerapp voor half geld

Living Earth HD is momenteel voor half geld verkrijgbaar. Deze app toont wereldklokken, het weerbericht en kan als wekker gebruikt worden. De app toont 3D-weerkaarten, met sneeuw en ijsbedekking, wolken en tropische stormen.

living earth iphoneDe universele app Living Earth HD is momenteel voor half geld verkrijgbaar. De app toont een wereldklok en het weerbericht op 3D-kaarten. Ook tropische wervelstormen kun je ermee volgen. In 2011 werd de app nog uitgekozen tot beste Diensten-app in Apple’s App Store Rewind. Wereldwijd bekijk je 3D-simulaties van het weer, met wolkenpatronen die via de satellieten naar de aarde worden gestuurd. Elke 3 uur wordt dit bijgewerkt. Je kunt ook 3D-weerkaarten bekijken van de temperatuur, luchtvochtigheid en de vooruitzichten. Een paar dagen geleden schreven we op iPhoneclub nog over deze app, toen versie 2.0 verscheen. Daarin zijn nog meer live-weersomstandigheden toegevoegd en de mogelijkheid om muziek te shufflen als je de app als wekker gebruikt.

Living Earth HD probeert namelijk van alles tegelijk te zijn, zonder dat de functies elkaar in de weg zitten: het is een wekker met muziekfunctie, een weerapp en een wereldklok. Er zijn gegevens van miljoenen steden wereldwijd beschikbaar, inclusief zonsopkomst- en zonsondergangstijden, sneeuw en ijsbedekking op aarde en wisseling van de seizoenen.

Downloaden: Living Earth HD (tijdelijk €0,79 – normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2012, 14:35
Categorie Diensten
Onderwerpen klok, living earth, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.