Limb.al: gebruik je iPhone-kabel ook als standaard

De iPhone-kabel Limb.al is zo stevig, dat je hem ook als standaard kunt gebruiken. De maker verzamelt op het moment geld via Kickstarter om het project van de grond te krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Limb.alEen nadeel van veel iPhone-docks is dat je vaak een aparte kabel nodig hebt om hem ook op de usb-poort van je computer aan te sluiten. De Limb.al laat zien dat je prima deze kabel en de houder kunt combineren, door de kabel zelf te verstevigen. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld naar voren buigen, zodat je iPhone rechtop blijft staan terwijl hij oplaadt.

De Limb.al probeert je iPhone nuttig te maken terwijl hij naast je ligt op te laden. Is hij aan bijvoorbeeld je laptop verbonden, dan kun je hem als een klein tweede scherm gebruiken. Is je iPhone nergens op aangesloten, dan kun je de Limb.al ook gebruiken als standaard in landschapsmodus.

De Limb.al past op iedere computer met een usb-poort. De usb-poorten achterop een iMac zitten volgens de maker echter niet in een positie om de Limb.al mee te gebruiken.

De maker van de Limb.al zamelt op het moment geld in voor zijn project via Kickstarter. Hij hoopt over 28 dagen 11.000 dollar op zak te hebben. Grote kans dat dit gaat lukken: op het moment van schrijven heeft hij al iets meer dan 4.000 dollar. Door 25 dollar te doneren krijg je een Limb.al toegestuurd, mits het project zijn minimumbedrag weet in te zamelen. Slaagt het project hier niet in, dan wordt er ook geen geld van je rekening afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2012, 1:17
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.