Leg favoriete plekken vast met Waypoints 1.0 voor iPhone

Spare Change Software heeft een nieuwe applicatie gelanceerd voor de iPhone: Waypoints 1.0. Zoals de naam al aangeeft kun je hiermee waypoints vastleggen, oftewel punten op een route onderweg.

waypointsSpare Change Software heeft een nieuwe applicatie gelanceerd voor de iPhone: Waypoints 1.0. Zoals de naam al aangeeft kun je hiermee waypoints vastleggen, oftewel punten op een route onderweg. Zo kun je bijvoorbeeld de locatie van je favoriete restaurants registreren, maar ook een ‘broodkruimelspoor’ langs een route die je hebt afgelegd. Je kunt de coördinaten en hoogte van je locatie zien, opslaan en delen met anderen. Je kunt ze verder per e-mail doorsturen naar vrienden.

De waypoints zijn te voorzien van een notitie of een link naar Google Maps. Ook kun je thuis via je webbrowser alle vastgelegde waypoints nog eens nakijken, of in Google Maps projecteren. Maar er zijn meer mogelijkheden: zo kun je ook de locatie van je geparkeerde auto of de bushalte vastleggen. Voor elk waypoint kun je een GPX- of KML-bestand downloaden. De coördinaten worden getoond in verschillende formaten.

Installeren: Waypoints 1.0 (€2,39)
Via: PR Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2009, 21:00
Categorie Apps
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.