KPN wijzigt toestelprijzen bij iPhone-abonnementen

KPN heeft de toestelprijzen behorende bij de i-abonnementen aangepast. De iPhone 4 kost nu tussen de 10 en 40 euro meer, afhankelijk van het abonnement en de loopduur van het contract.

KPN iPhoneTelecomoperator KPN heeft de tarieven van de iPhone in combinatie met een KPN- of Hi-abonnement gewijzigd. Aan de abonnementsprijzen en de inhoud van de abonnementen is niets veranderd, maar vanaf vandaag moeten nieuwe klanten wel meer betalen voor de losse toestelprijs. Waar je eerst nog €409,95 moest neertellen voor een iPhone 4 16 GB bij het goedkoopste 1-jarige i-abonnement (€32,50 per maand), betaal je voortaan twintig euro meer; voor de 32 GB geldt hetzelfde. Bij het i-250-abonnement (€45,00 per maand) zijn de toestellen dertig euro in prijs gestegen. Bij het i-500- en i-1000-abonnement kosten de toestellen tien euro meer. Bij 2-jarige abonnementen kosten de toestellen tussen de twintig en veertig euro meer.

Naast de iPhone 4 is ook de toestelprijs van iPhone 3GS 8 GB verhoogd. Deze kost nu bij de twee goedkoopste 2-jarige abonnementen (i-125 en i-250) veertig meer. Bij de overige abonnementen is het toestel gratis. Voor de 3GS bij een 1-jarig abonnement betaal je telkens dertig euro meer. Een volledig overzicht van alle nieuwe iPhone 4-prijzen vind je hieronder. Op de site van KPN vind je ook de nieuwe prijzen van de iPhone 3GS terug.

Nieuwe iPhone 4-prijzen in combinatie met KPN-abonnementen

Via: MacInside

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2011, 15:36
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen iPhone 4, kpn, prijzen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.