KPN iTV Online laat je eigen opnames terugkijken

De KPN-app KPN iTV Online voor iPhone en iPad laat nu je eigen opnames van je HD-recorder terugkijken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

De live televisie kijken-app van KPN heeft er een aardige functie bijgekregen na een update. Vanaf nu kan je in KPN iTV Online je eigen programma’s terugkijken die je hebt opgenomen met de HD-recorder. Die levert KPN al een tijdje bij interactieve (glasvezel) tv-pakketten. Je vindt je opnames meteen in het hoofdmenu van de app.

Daar trek je aan de rechterkant op het lipje ‘Mijn opnames’. Wie zich nog niet heeft ingelogd in de app, dient dat te doen met een abonnementsnummer en pincode. Daarna zie je een overzicht aan terug te kijken opnames.

KPN iTV Online hoofdscherm

Het aantal functies van KPN iTV Online is daarmee op vijf uitgekomen. Je kan live tv-kijken via de app, programma’s terugkijken in de Gemist-sectie, de televisiegids openslaan, door films bladeren in de videotheek en nu dus je eigen opnames terugkijken.

De vorige update van KPN iTV Online voor iPhone en iPad dateert van eind juli. Nadien zakte de gemiddelde score van de applicatie in de App Store naar twee sterren, omdat veel gebruikers last hadden van verbindingsproblemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie Apps
Onderwerpen kpn, televisie kijken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.