KPN gaat 4G en vast internet in quad play-abonnement combineren

KPN gaat 4G-abonnementen in een quad-play bundel aanbieden. In februari komen de abonnementen met 4G, vast internet en mobiel internet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-5-4g-lteNu de telecomveiling is afgelopen rijst de vraag: wanneer gaan operators 4G-abonnementen aanbieden? KPN heeft in een video alvast plannen bekendgemaakt. Vermoedelijk komen er in februari nieuwe abonnementen die ‘quadruple play’ aanbieden en een combinatie zijn van vaste en mobiele abonnementen. De tarieven zullen pas in januari bekend worden gemaakt. Ook zou KPN plannen hebben om toestellease geheel of gedeeltelijk af te schaffen. Bij KPN en dochterbedrijven Hi en Telfort is sinds halverwege dit jaar alleen nog toestellease mogelijk, waarbij je geen eigenaar van je telefoon bent.

T-Mobile voerde al eerder quadruple play-abonnementen in, maar verkoopt ze ondertussen niet meer. Wie meer wil weten over de telecomveiling en KPN-topmannen Eelco Blok en Joost Farweck in actie wil zien bij het beantwoorden van veelgestelde vragen, kan de eerder genoemde video bekijken. Daarin meldt KPN dat 4G via ‘quad-play’ aangeboden zal worden. KPN wil ermee de positie versterken als eigenaar van vaste en mobiele netwerken. 4G zal vanaf februari van start gaan en de verwachting is dat in 2014 er dekking in een groot deel van Nederland is. T-Mobile, Vodafone en Tele2 hebben nog niet bekendgemaakt welke 4G-bundels ze gaan aanbieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:35
Categorie Providers
Onderwerpen Internet, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.