Kort iPhone-nieuws: iToday 0.4, AT&T zoekt tijdelijk personeel, FingerRun 0.1b

Drie korte iPhone-nieuwtjes: iToday krijgt een update met betere tijd- en datumweergave, FingerRun is een virtuele loopband voor je vingers en AT&T zoekt tijdelijk personeel tijdens de iPhone-lancering.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

FingerRun loopband voor iPhoneDrie korte iPhone-nieuwtjes: er is een update voor het lockscreen-programma iToday verschenen, AT&T is op zoek naar tijdelijk personeel om de lancering van de tweede generatie iPhone in goede banen te leiden en er is vanaf nu een virtuele loopband voor je vingers verkrijgbaar.

iToday 0.4

iToday, het programma waarmee je verjaardagen en weersinformatie op je lockscreen kunt vertonen, heeft een update gekregen naar versie 0.4. Je kunt nu aangeven in welk formaat datum en tijd moeten worden weergegeven. Ook zijn er twee nieuwe thema’s toegevoegd. De verjaardagen en afspraken worden sinds de vorige update ook goed weergegeven (dus niet één dag later). Je kunt iToday installeren via de Skrew-source: i.danstaface.net.

AT&T zoekt personeel

AT&T is op zoek naar tijdelijke medewerkers voor een project dat Summer Project Pro heet.

Kelly AT&T Personeel gezochtVorig jaar schakelde AT&T ook al extra personeel in en websites zoals Apple Insider gaan er daarom vanuit dat het om personel greeters gaat, die de toekomstige iPhone-kopers welkom heten in de winkels en de mensenmassa’s in goede banen moeten leiden. De klus start op 16 juni en duurt tot 16 augustus. Klinkt als een makkelijk vakantiebaantje.

Overigens: 16 juni is de maandag nadat Steve Jobs een keynote op WWDC heeft gegeven. Een productlancering op of rond 18 juni lijkt dan ook realistisch.

FingerRun

Loopband about fingerrunEen applicatie die op het eerste gezicht totaal zinloos lijkt: FingerRun, een virtuele loopband voor je vingers. De applicatie is gemaakt door dezelfde ontwikkelaar die ons eerder iBackup bracht. Uitleg is nauwelijks nodig: je beweegt met je vingers over de loopband totdat je de 5000 punten hebt bereikt, waarna de applicatie crasht. Te installeren via iSpazio (http://repo.ispazio.net).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2009, 16:15
Categorie iDevices
Onderwerpen 3G, hardlopen, lancering, lockscreen, personeel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.