Belkin brengt roterende iPhone-laadkabel uit

Belkin heeft een roterende oplaadkabel voor de iPhone en iPod touch uitgebracht. Daarmee kun je twee apparaten tegelijk opladen en deze door het draaimechanisme ook nog eens gunstig in een stekkerblok plaatsen.

Dual Rotating ChargerAltijd handig om te hebben: een extra lader voor je iPhone. Belkin heeft nu een model uitgebracht, die kan ronddraaien: de Belkin Rotating Charger for iPhone and iPod. De oplader bestaat uit een wit stekkerblok dat kan ronddraaien, plus een witte laadkabel voor de iPhone en iPod. Er zit ook nog een aparte 3,5 inch laadkabel voor de iPod shuffle bij. Het geheim van de Dual Rotating Charger zit aan de onderkant, waar twee usb-poorten zijn gemaakt.

In die usb-poorten kun je de meegeleverde laadkabels (of zelf meegebrachte usb-laadkabels) steken. Het ronddraaiende gedeelte zorgt ervoor dat je ook bij lastig geplaatste stopcontacten je iPhone nog kunt laden. Op de foto is een Amerikaanse stekker te zien, maar het is te hopen dat Belkin ook nog een versie met Europese stekker gaat uitbrengen. Op de Nederlandse site van Belkin is ‘ie nog niet te vinden; daar is alleen een gewone voedingsset bekend. De Dual Rotating Charger kost $29,95.

Meer info: Belkin
Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2008, 17:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, kabel, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.