Apple voert productie op naar 800.000 iPhones per week

Volgens geruchten van een bron bij Foxconn wordt de productie van iPhones opgevoerd naar 800.000 stuks per week. Dat is boven de volledige capaciteit.

T-Mobile iPhone 3G Zakelijke AbonnementenVolgens TechCrunch heeft Apple de productie van de iPhone 3G opgevoerd naar 800.000 stuks per week. Ze citeren daarbij een anonieme bron “met directe kennis van de getallen”. Da’s goed nieuws voor mensen die nog op een iPhone 3G zitten te wachten en het geeft ook aan dat de verkoop boven de verwachtingen is. Eerder werd nog beweerd dat Apple zo’n 24 tot 25 miljoen iPhones zou produceren – gedurende de hele levensduur van het apparaat.

Maar als de cijfers van 800.000 iPhones per week kloppen betekent het dat Apple het komende jaar meer dan 40 miljoen iPhones gaat produceren. De schatting van 10 miljoen iPhones in kalenderjaar 2008 lijkt dan opeens een lachertje.

Tegelijk is er ook reden tot zorg: de bron van TechCrunch beweert dat het aantal van 800.000 iPhones per week boven de huidige, volledige capaciteit is. En dat zou wel eens tot nieuwe kwaliteitsproblemen kunnen leiden.

Bron: TechCrunch via Macrumors
Tip van Stef, dankjewel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2008, 20:50
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen fabriek, foxconn, productie, taiwan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.