Koopadvies iPhone 4 en iPhone 3GS: opties en prijzen op een rijtje

We hebben de prijzen voor de iPhone 4 en 3GS op een rijtje gezet in ons traditionele koopoverzicht. Niet alleen het kopen via T-Mobile komt daarin aan bod, maar ook abonnementen van KPN en Vodafone, kopen in het buitenland en losse toestellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

koopinfo iphoneiPhoneclub maakte voor de iPhone 3G en 3GS altijd een overzicht met prijzen. Voor de iPhone 4 hebben we dat natuurlijk ook weer gedaan, met voor elk wat wils. We geven tips over het kopen van losse toestellen, kopen in het buitenland, mogelijkheden om de iPhone met abonnementen van KPN of Vodafone te kopen en tips waarop je moet letten bij het kopen via sites als eBay en Marktplaats. En zodra er informatie is over de officiële prijzen en leverdata van de iPhone 4 via de officiële aanbieder T-Mobile, zullen we die informatie natuurlijk ook verder aanvullen.


Navraag bij T-Mobile maakte duidelijk dat deze operator naast de iPhone 4 en de nieuwe 8GB iPhone 3GS voorlopig ook nog de 16GB en 32GB iPhone 3GS in het assortiment zal houden. Vandaar dat we in het koopoverzicht ook nog aandacht besteden aan de iPhone 3GS, met bijgewerkte prijzen. Wellicht komen we daarmee ook tegemoet aan mensen die na het horen van eerste ervaringen met de iPhone 4 besluiten om toch nog maar de 3GS te kopen.

Niet alle winkeliers komen in het overzicht voor. We hebben bewust daarvoor gekozen om het overzicht niet overweldigend te maken. Op elke straathoek in Nederland kun je tegenwoordig een iPhone kopen en bovendien willen we lezers niet het bos insturen naar onbetrouwbare leveranciers. Vandaar dat we een selectie van leveranciers hebben opgenomen die een goede reputatie hebben en/of zijn aangesloten bij een keurmerk, zodat je bij conflicten met een winkelier kunt aankloppen bij een belangenvereniging.

Je vindt het prijzenoverzicht hier: iPhone 4 kopen in Nederland: prijzen, abonnementen en alternatieven

Reacties: 53 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.