T-Mobile stuurt info over iPhone-abonnementen, reservering iPhone 4 niet-officieel gestart

T-Mobile is in minstens één winkel al gestart met het accepteren van reserveringen voor de iPhone 4. Daarnaast stuurde T-Mobile een mailing waarin ze de iPhone-abonnementen nog eens op een rij zetten.

t-mobile-iphoneT-Mobile heeft zojuist een e-mail rondgestuurd, waarin ze klanten informeren over de iPhone-abonnementen. Ze verwijzen daarbij naar een algemene webpagina. Prijzen van de iPhone 4 zijn in deze mailing nog niet te vinden, maar de e-mail vermeldt wel dat T-Mobile nog steeds de exclusieve aanbieder van de iPhone in Nederland is.
De inschrijving voor de iPhone 4 is nog niet officieel gestart. Maar minstens één T-Mobile Shop is al wel begonnen met het aannemen van reserveringen voor de iPhone 4. Tipgever Martijn stuurde ons onderstaande foto, die hij kreeg nadat hij een reservering had gemaakt en €50 reserveringskosten had aanbetaald.

De brief belooft dat de reserveringen in volgorde van binnenkomst zullen worden afgehandeld. Wie nu al weet te reserveren heeft daarom grote kans om straks vooraan te staan bij de uitlevering van de iPhone. De aanbetalingskosten van €50 worden later in mindering gebracht op de toestelprijs of op andere wijze weer terugbetaald. Wie nog een bezigheid zoekt tijdens de lunchpauze kan proberen om ook een reservering te maken. Maar voor alle duidelijkheid: T-Mobile is nog niet officieel gestart met reserveringen of inschrijvingen, dus word niet boos als ‘jouw’ winkel van niets weet of niet wil meewerken.

Overigens kun je je geluk ook beproeven bij allerlei andere winkels, zoals The Phone House en Apple Premium Resellers. Sommige winkels zijn al begonnen met het aanleggen van een inschrijvingslijst. De situatie verschilt per winkel.

t-mobile-iphone-reservering

Voor wie nog benieuwd is naar de tekst van de mailing:

iPhone en T-Mobile. De ideale combinatie.
Beste Michiel, Sinds juli 2008 is de iPhone in Nederland alleen bij T-Mobile verkrijgbaar met het unieke iPhone abonnement. Deze samenwerking met Apple zet zich door met de exclusieve introductie van iPhone 4. iPhone abonnement Om iPhone gebruikers optimaal gebruik te laten maken van alle mogelijkheden die de iPhone biedt, hebben we vier speciale abonnementen voor de iPhone. Je belt, sms’t en internet supersnel op je iPhone uit één abonnement. Bovendien kun je ook gratis onbeperkt en snel mobiel internetten via alle Hotspots binnen Nederland. Visual Voicemail Om nog eenvoudiger je voicemails te kunnen beheren, worden met Visual Voicemail op je iPhone je berichten in een overzichtelijke lijst getoond. Je kunt ze dan in elke gewenste volgorde beluisteren of verwijderen. Visual Voicemail is een unieke functionaliteit die alleen in combinatie met een iPhone abonnement bij T-Mobile te gebruiken is. Kortom, bestel binnenkort iPhone 4 in combinatie met een iPhone abonnement zodat je profiteert van alle voordelen die dit abonnement te bieden heeft.
Met vriendelijke groet, T-Mobile

Tipgevers: Martijn, Michiel, Tim en anderen, dank!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2010, 12:13
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.