KLM-vernieuwt-app

KLM-app compleet vernieuwd en gebruiksvriendelijker dan ooit

Met de vernieuwde iOS-app van KLM is het nu gemakkelijker dan ooit om de goedkoopste vlucht te boeken en op de hoogte te blijven van de laatste vluchtinformatie.

KLM-vernieuwt-app
KLM wil met een grote update van de iOS- en Android-app het zo gemakkelijk mogelijk maken om een reis te boeken en in te checken met je smartphone.

Zodra je de nieuwste versie van de KLM-app gedownload hebt, kun je direct aan de slag met de vernieuwde boekingsfunctie die duidelijk inzet op gebruikersgemak, wat ook de bedoeling was. Door je plaats van bestemming in te vullen met de vertrekdatum en datum van de terugreis, presenteert de app een overzicht met alle vluchten die aan deze criteria voldoen.

De juiste vlucht voor de beste prijs kiezen moet zo extra gemakkelijk worden. Ook daarna komt de nieuwe KLM-app nog van pas. Met een druk op de ‘Mijn Reizen’-knop kun je de informatie over je vlucht direct opvragen, wat goed van pas komt tijdens het inchecken op het vliegveld. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.

Stoel kiezen en bagage toevoegen

Er is een vernieuwde plattegrond aanwezig om de juiste stoel te kiezen, zodat je tijdens het vliegen uit het raam kunt kijken of je benen kunt strekken. Daarnaast krijg je updates over het weer op de plek van bestemming en kun je vanuit de app meer bagage toevoegen, mocht dit nodig zijn.

KLM-app-update01 KLM-app-update

Hulplijn in de buurt

Via meldingen en info in de app houdt de applicatie je op de hoogte van de status van je vlucht, zodat je alle info op een plek hebt. Mocht er iets misgaan, dan is een tweet, Facebookbericht of telefoontje naar KLM slechts een tik vanuit de app van je verwijderd. Een leuke bijkomstigheid is dat de app er wat design betreft prachtig en overzichtelijk uitziet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2015, 13:13
Categorie Apps
Onderwerp klm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.