Keymitt deurslot.

Keymitt is een aankomend deurslot dat werkt met HomeKit

Keymitt is een slim slot dat je voor je huidige slot bevestigt. Keymitt werkt met HomeKit, past op allerlei sloten en moet binnenkort beschikbaar komen.

Keymitt: aankomend deurslot werkt ook met HomeKit

Er is inmiddels al een aantal deursloten met HomeKit verkrijgbaar. Veruit de bekendste zijn de Nuki en de Danalock. Bij veel sloten zoals de Danalock moet je de hele cilinder vervangen, maar bij de Keymitt hoeft dat niet. Je plaatst deze aan de binnenkant voor je huidige slot met de sleutel er nog in, zodat je de deur via je iPhone kan openen.

Keymitt wordt gemaakt door een bedrijf uit Luxemburg. Alle functies die je van een slim deurslot verwacht, zitten ook in dit slot. Je opent hem met je iPhone, ziet wanneer de deur open en op slot gegaan is, geeft op afstand toegang en je ontvangt meldingen. Het slot werkt met de Google Assistent, Amazon Alexa en Siri. Laatstgenoemde is dankzij de samenwerking met HomeKit, zo bevestigt de ontwikkelaar op Twitter.

Keymitt-slot met app.

Het slot werkt met Europese, Amerikaanse en Japanse sloten. Je plaatst hem over je huidige slot, dus voor het bevestigen hoef je niet heel erg handig te zijn. Je gebruikt daarvoor een plaatje en een paar schroefjes om het vast te zetten. De sleutel zit in het slot verwerkt, zodat de motor als het ware de sleutel om kan draaien. Een nadeel van dit soort systemen is wel dat je vaak geen sleutel vanaf de buitenkant kan gebruiken, omdat er dus aan de binnenkant al een sleutel in zit.

Via Kickstarter moet het slot binnenkort verkrijgbaar zijn, maar het is nog niet duidelijk wanneer hij verschijnt en tegen welke prijs. Via de website kun je je wel al aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Kun je daar niet op wachten, check dan onze review van het Nuki-slot met HomeKit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2019, 12:09
Via Via iPhone-Ticker
Categorie Accessoires
Onderwerpen deurslot, homekit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.