Kassa’s Product van het Jaar 2008 is… de Apple iPhone!

Het tv-programma heeft het Product van het Jaar 2008 bekendgemaakt. En de winnaar is: de Apple iPhone 3G! De iPhone won van producten zoals de Grolsch Cheersch, Fiat 500, Nintendo Wii Fit en de Tefal ActiFry.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone product van het jaarKassa heeft de uitslag van de verkiezing tot het Product van het Jaar 2008 eerder vanavond bekendgemaakt. Eerder was de lijst met kanshebbers al ingekort tot een top 5, bestaande uit de iPhone 3G, Nintendo Wii Fit, Fiat 500, Tefal ActiFry en Grolsch Cheersch. Er kon natuurlijk maar één product winnen en dat werd, dankzij enorme steun vanuit de iPhone-community, de Apple iPhone 3G met 29,3 procent van de stemmen. De uitslag was vanavond vanaf 19:25 uur te zien in het programma Kassa, De Verlenging op Nederland 2, maar dankzij een anonieme tipgever konden we alvast de winnaar verklappen.

Om te kunnen stemmen moest een enquête worden ingevuld, waarbij aan het eind een fraaie prijs werd beloofd. Daarbij bleek dat meermaals invullen ook geen probleem was. Het enthousiasme van de iPhone-stemmers om aan de enquête mee te doen was zo groot, dat Kassa uit voorzorg 20.000 stemmen wegstreepte.

Op de tweede plaats kwam de Nintendo Wii Fit, die maar slechts 10 stemmen minder kreeg dan de iPhone. De derde plaats was voor de Tefal ActiFry, de vierde plaats voor de Fiat 500 en de vijfde plaats voor de Grolsch Cheersch (9%).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:03
Categorieën Providers, Round-up
Onderwerpen kassasysteem, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.