Karstadt en Gravis gaan Duitse iPhone verkopen

De twee Duitse winkelketens Karstadt en Gravis bevestigen dat ze de iPhone gaan verkopen, met of zonder abonnement. De iPhones liggen hopelijk voor de kerst in de Duitse winkels.

Karstadt gaat iPhone verkopenNa de Media Markt heeft nu ook warenhuis Karstadt aangegeven dat ze ‘das neue Kult Handy‘ in Duitsland gaan verkopen. Een woordvoerster van Karstadt heeft dat toegegeven in een artikel in het Duitse weekblad WirtschaftsWoche. Het warenhuis hoopt dat de iPhone voor de kerstdagen in de winkel ligt.

Ook nu geen details over de mobiele operator en de exacte datum waarop de iPhone te koop zal zijn. Ook weet de woordvoerster van Karstadt nog niet in welke vorm de iPhone aangeboden zal worden: met of zonder abonnement. Karstadt heeft in de warenhuizen al een Apple-hoekje waar ze iPods en Macs verkopen. Gravis, de grootste leverancier van Apple-producten in Duitsland, is nog in gesprek maar manager Archibald Horlitz zegt dat zijn keten “de iPhone in Duitsland gaat aanbieden”. In een aantal van de 29 Gravis-shops kunnen bezoekers al de iPhone uitproberen. Gravis heeft ze vanuit de VS geïmporteerd.

De situatie is anders bij Media Markt, waarover we eerder berichtten. De Metro Group, die eigenaar is van de winkelketens Media Markt en Saturn, geeft toe dat ze bezig zijn met voorbereidingen om de iPhone te verkopen. Er wordt ook al volop op de website geadverteerd, maar volgens een woordvoerster wil dat niet zeggen dat de Media Markt de iPhone daadwerkelijk de iPhone gaat verkopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2007, 12:27
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.