Just In Case: minibatterij voor de iPhone

Just In Case is een mini-batterij voor de iPhone waarmee je in noodgevallen altijd even de iPhone kunt opladen. De batterij heeft een capaciteit van 800 mAh maar is voorlopig alleen in de VS te koop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

just in case 3g juiceBatterijenman Henk van Ess heeft een nieuw product laten ontwikkelen: een extreem kleine reservebatterij voor de iPhone. Het apparaatje meet maar 6 x 3,1 x 1,7 centimeter en heeft een capaciteit van 800 mAh. Er is wel één probleem: Henk verkoopt zijn nieuwe batterij voorlopig alleen via Amazon in de VS. Je zult dus vrienden moeten hebben die de batterij voor je willen bestellen. De batterij heeft de afmetingen van een AA-batterij en is makkelijk om altijd op zak te hebben.

Henk kwam op het idee door een compacte batterij van Kensington, die erg populair bleek te zijn op Amazon.com. De batterij die Henk ontwikkelde met fabrikant U20 uit Korea is meer dan de helft kleiner en door Apple gecertificeerd. De Just In Case-batterij levert genoeg ‘prik’ voor twee films afspelen in maximale helderheid of 12 muziekalbums afspelen. Er zitten ook nog drie LED-lampjes in. De batterij is geschikt om 500 keer op te laden; daarna neemt de capaciteit langzaam af zoals bij Lithium-Ion-batterijen altijd het geval is.

De batterij is vanaf 14 september te krijgen via Amazon.com voor $34,95. Helaas komt de nieuwe batterij voorlopig niet in Europa beschikbaar. In ons land kun je alleen de 3GJUICE en de Major Mojo kopen. Bij iPhone-kabeltjes was er al eerder een trend te zien dat bedrijven kleine accessoires op de markt brengen, zoals de iStubz.

Meer info: 3GJuice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2009, 13:31
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.