Gerucht: prototype van iPod touch 3G bevestigt camera aan achterzijde

iLounge heeft foto's onderschept van een vermoedelijk prototype van de iPod touch 3G. Het apparaat heeft een camera aan de achterzijde en verder dezelfde afmetingen als het voorgaande model.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipod touch 3gOp de website iLounge zijn foto’s te zien van een prototype van de iPod touch 3G. Op het circuitboard is de opdruk 2009 te zien en er zit middenachter een camera.

De foto’s komen uit een nogal ongebruikelijke bron: het radioprogramma Covino and Rich dat via de Amerikaanse satellietradiozender Sirius wordt uitgezonden. Misschien is iemand creatief met een Dremel of met Photoshop geweest, hoewel de foto’s er redelijk authentiek uitzien. iLounge kreeg de foto’s in haar mailbox en vond ze geloofwaardig genoeg om te publiceren. Als de foto’s echt zijn bevestigen ze dat de iPod touch 3G dezelfde afmetingen houdt als de huidige iPod touch. Ook de headset-aansluiting, volumeknoppen, aan/uitknop en plastic antenne-bedekking blijven hetzelfde. Op één van de foto’s is ook te zien dat het prototype aan de voorzijde beschadigd is; wellicht dat het apparaat daarom ongemerkt uit een testlab kon verdwijnen.

Eerder zijn alleen foto’s verschenen van siliconenhoesjes, waarin een opening voor de camera was gemaakt. Maar dergelijke hoesjes zijn vrij gemakkelijk te maken. Deze foto’s bevatten voor het eerst iets overtuigender bewijs.

Hieronder zie je nog twee foto’s:

ipod-touch-3g-proto-2009

ipod-touch-3g-proto-2g-back-compare

Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2009, 10:32
Categorie iDevices
Onderwerpen ipod touch, prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.