Japanse operator Softbank brengt iPhone-cases van 1.000 dollar uit

Softbank BB heeft een serie van vijf exclusieve iPhone-cases uitgebracht. Ze zijn handgemaakt, laten belangrijke momenten of symbolen uit de Japanse cultuur en geschiedenis zien en kosten behoorlijk wat geld: 1000 dollar.

japan texture caseSoftbank BB, een zusterbedrijf van de Japanse operator Softbank, heeft een serie hoesjes uitgebracht voor de iPhone. Het gaat om bijzondere handgemaakte modellen die duizend dollar per stuk kosten.

De Japan Texture Series bestaat uit vijf verschillende modellen in rood, zwart en goud. De cases worden onder toezicht van een historicus gemaakt, die ervoor zorgt dat ze een authentiek moment of concept uit de Japanse geschiedenis en cultuur uitstralen. De hoge prijs van de cases wordt overigens nog door twee andere factoren veroorzaakt: het tijdrovende productieproces en de gebruikte materialen. Het maken van een case duurt drie tot vier weken en elke case is bedekt met speciaal lakwerk en goudpoeder. Zo’n kunstwerkje mag natuurlijk niet beschadigd raken; vandaar dat er een speciaal opbergzakje bij zit en een boek waarin de historische achtergrond van elke case wordt uiteengezet.

japan texture iphone

Er zijn op dit moment meer dan 1 miljoen iPhones in Japan verkocht. Dat is behoorlijk veel als je bedenkt dat er in Japan veel geavanceerdere telefoontoestellen verkrijgbaar zijn. Softbank Mobile is de exclusieve aanbieder van de iPhone in Japan.

Meer info: Softbank BB
Via: Crunchgear

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2009, 11:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen japan, softbank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.