John Lennon Video Album vanaf vandaag alleen in VS

In de iTunes Store is vanaf vandaag het nieuwe Video Album van John Lennon verkrijgbaar. Helaas kun je alleen in de Amerikaanse Starbucks de benodigde verzamelkaarten aanschaffen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

John LennonDe Apple iTunes Store gaat vanaf vandaag een nieuw John Lennon Video Album verkopen, dat 21 van de bekendste videoclips bevat. Helaas is de aankoop niet voor ons weggelegd: je zult ervoor naar de Amerikaanse Starbucks koffieketen moeten gaan. Voor $25 krijg je bij het Video Album een setje verzamelkaarten met een zilverglanzende foto van Lennon zelf. Die kaarten kun je gebruiken om in de iTunes Store videoclips van nummers als ‘Imagine’, ‘Woman’ ‘Happy Xmas’ ‘(Just Like) Starting Over’, ‘Nobody Told Me’, ‘Mind Games’, twee versies van ‘Working Class Hero’ en diverse andere nummers te bestellen.

Op dit moment zijn er al soortgelijke iTunes Digital Realease-kaarten beschikbaar bij Starbucks van artiesten als Eddie Vedder en KT Tunstall.

Eigenlijk is zo’n systeem met kartonnen kaartjes die je op een bepaalde fysieke lokatie moet afhalen, weer een stap terug. Het handige van online muziekwinkels was toch dat je er niet de deur voor uithoeft? Bovendien maakt Apple zich daarbij afhankelijk van een externe partij en dat lijkt iets wat ze liever niet doen.

De complete lijst van nummers die op het John Lennon Video Album staan:

1. Imagine (Legend version)
2. Woman
3. Watching the Wheels
4. Mind Games
5. Happy Xmas (War Is Over)
6. Whatever Gets You Thru the Night
7. (Just Like) Starting Over
8. #9 Dream
9. Give Peace a Chance
10. Beautiful Boy
11. Jealous Guy
12. Nobody Told Me
13. Cold Turkey
14. Power to the People
15. Working Class Hero
16. Working Class Hero (Anthology version)
17. Love
18. Mother
19. Borrowed Time
20. Slippin’ and Slidin’
21. Stand By Me

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerpen starbucks, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.