Jailbreaktweak Overflow zet al je app-iconen in een coverflow (jailbreak)

De jailbreaktweak Overflow maakt het mogelijk om alle app-iconen op je iPhone in een coverflow te zetten onderin het scherm. Dit zorgt ervoor dat de rest van het scherm vrij is, waardoor je bijvoorbeeld een foto beter kunt bekijken.

OverflowDe jailbreaktweak Overflow maakt het mogelijk om alle app-iconen onderin het scherm van je iPhone in een coverflow te laten zien. Door je vinger naar links en rechts over de coverflow te vegen verschijnen er nieuwe apps in beeld, terwijl een effect ervoor zorgt dat de lijst licht gebogen is.

Overflow voegt een nieuwe optie in het instellingenscherm van je iPhone toe, waar je de jailbreaktweak kunt activeren. Hierdoor worden alle iconen op het beginscherm van je iPhone onderin het beginscherm getoond. Om van de ene app naar de ander te gaan veeg je door de lijst met iconen heen. Hoewel een enkel icoon centraal staat in de coverflow, is iedere app aan te tappen. Om Overflow goed te gebruiken heb je ook de jailbreaktweak Infinidock nodig. De Overflow zorgt ervoor dat de rest van je iPhone-scherm leeg is, waardoor een foto bijvoorbeeld makkelijker te bekijken is.

Overflow is niet de eerste jailbreaktweak die het mogelijk maakt om een coverflow voor je beginscherm te gebruiken. In 2008 schreven we al over DockFlow, waarmee je vijf verschillende apps op soortgelijke kan laten zien. iDownloadblog verwijst ook naar Springtomize 2, een uitgebreide jailbreaktweak waarmee je hetzelfde kan doen. Aangezien je voor deze tweak $2,99 betaalt, is het alleen een alternatief voor het 99 dollarcent kostende Overflow als je de tweak al eens eerder gekocht hebt. Voor Springtomize 2 heb je Infinidock ook nodig. Overflow zet de iconen in je coverflow daarnaast iets anders neer: zo staat er bij Springtomize 2 geen icoon in het midden centraal.

Overflow en Infinidock zijn allebei beschikbaar voor $0,99 in de BigBoss Repository. Springtomize 2 is in de BigBoss Repository voor $2,99 verkrijgbaar

Bron: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 11:19
Categorie Jailbreak
Onderwerpen coverflow, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.