Jailbird aangekondigd als vervanger van WinPwn

Jailbird wordt de vervanger van WinPwn. Met Jailbird is het mogelijk om iPhones met firmware 2.0 tot 2.2 te jailbreaken en daarbij zelf een custom firmware samen te stellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jailbirdWindows-gebruikers die voorheen WinPwn hebben gebruikt voor het jailbreaken van de iPhone of iPod touch, kunnen binnenkort terecht bij Jailbird. Jailbird is namelijk de vervanger voor WinPwn en krijgt extra functies.

Met Jailbird heb je straks de mogelijkheid om naar eigen voorkeuren een firmwarebestand (IPSW) samen te stellen. Daarmee heeft Jailbird bij voorbaat al een voorsprong op QuickPwn voor Windows, waarbij je aan de standaard-firmwares of door anderen gemaakte custom-firmwares vastzit.

jailbird_previewDe software is nog niet beschikbaar. Het enige wat er op dit moment te zien is, zijn de hierboven en hiernaast getoonde screenshots.
Met QuickPwn kun je behalve een custom IPSW-bestand ook je partitiegrootte zelf kiezen. Jailbird is geschikt voor alle firmwares van 2.0 tot 2.2. Het wordt het eerste pwnage-tool voor Windows met grafische gebruikersinterface en ondersteuning voor firmware 2.2.

Meer info is te vinden bij Big Boss. Jailbird zal worden aangeboden via de website getjailbird.com.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.